Taiteilijan profiili

Tiina Tolvanen

Jäsen jo 4 kuukautta

  • 7 Listings

Taiteilijasta

Olen pääosin itseoppinut kuvataiteilija Kuopiosta. Rakastin lapsena piirtämistä, ja löysin taiteen uudelleen lähes nelikymppisenä. Akryylimaalaus on minulle luontevin taiteellisen ilmaisun muoto. Maalaan abstrakteja aiheita sekä voimaeläimiä.

Taiteessa minua inspiroivat erilaiset tunteet ja tunnelmat, joita pyrin välittämään kankaalle. Erityisesti lähellä sydäntäni ovat oman voiman löytämiseen ja sen ilmiemiseen liittyvät teemat. Minulle ominaista ovat vahvat ja kirkkaat värit, sekä kerroksellinen maalaustapa.

Taulun maalaaminen on minulle matka, josta en itsekään tiedä mihin se tulee päätymään. Matkalle lähden avoimin mielin sydäntäni kuunnellen, leikkien ja tutkien. Lopputulos on aina ihana yllätys!

Tauluni teen pingotetuille canvas -pohjille. Maalaan aina myös taulun reunat teokseen sointuvasti, joten työt eivät vaadi kehystystä. Viimeistelen työt vernissalla, joka syventää upeasti värejä ja suojaa teosta.

Taulun toimitus onnistuu Kuopion seudulla kotiisi asti, muutoin toimitus matkahuollon kautta kuluja vastaan (10-20 €). Taulun maksu hoituu laskulla (työskentelen Ukko.fi -kevytyrittäjänä), maksuaikaa on 14 vrk ja myös kahden erän osamaksu on mahdollinen.

Ole rohkeasti yhteydessä jos taiteeni kiinnostaa sinua!

Yhteystiedot