Käyttöehdot

Käyttöehdot

Rekisteröitymällä nyt palveluun saat aloittaa palvelun käytön tarjoamallamme ilmaisjaksolla. Rekisteröitymällä et sitoudu jatkamaan palvelun käyttöä ilmaisjakson jälkeen ja voitkin milloin tahansa lopettaa palvelun käytön ja poistaa sisältösi palvelusta. Ilmaisjakson jälkeen palvelun käyttö on maksullista voimassa olevan hinnaston mukaan. Palvelun laskutus tapahtuu sähköpostin välityksellä. Palveluntarjoaja voi myös lähettää sinulle palvelua ja sen ylläpitoa koskevia sähköpostiviestejä.

Sinä olet vastuussa käyttäjätililläsi esitettyjen tietojen oikeellisuudesta ja sinun tuleekin päivittää tietosi jos ne muuttuvat oleellisesti. Harhaanjohtavien tietojen julkaiseminen on kiellettyä ja voi johtaa sulkemiseen ulos palvelusta. ArtNow vastaa tietojen ja sisällön esittämisestä palvelussa ja niiden suojaamisesta Tietosuojaselosteessa esitetyin tavoin.

Rekisteröitymällä saat luoda oman taidegalleriasi ja asettaa sisältöä palveluun annettujen ohjeiden mukaisesti. Tekijänoikeudet ja mahdolliset muut immateriaalioikeudet kaikkeen sisältöösi pysyvät luonnollisesti sinulla. Me voimme kuitenkin käyttää sisältöäsi palvelun markkinoinnissa (esim. Facebook ja Instagram tilillämme), jolloin julkaisemme myös taiteilijan nimen ja/tai linkin hänen profiiliinsa ArtNow palvelussa ja/tai sosiaalisessa mediassa.

Sinä olet vastuussa siitä, että sisältö jota asetat palveluun ei riko kenenkään tekijänoikeuksia. Kielletty sisältö tai näiden käyttöehtojen rikkominen voi johtaa käyttäjätilin sulkemiseen.

Voit erota palvelusta koska tahansa lähettämällä asiasta ilmoituksen sähköpostitse ylläpitoon (info@artnow.fi). Eroamisilmoitus tulee lähettää samasta sähköpostiosoitteesta jolla olet rekisteröitynyt palveluun. Jos eroat palvelusta kesken laskutuskauden, kaudesta jäljelle jääviä kuukausia ei hyvitetä.

Nämä käyttöehdot koskevat ArtNow-palveluun rekisteröitynyttä käyttäjää ja palvelua ylläpitävää palveluntarjoajaa KJH Web Consultingia, Y-tunnus: 1705335-2. Rekisteröityessäsi palveluun sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.