Rekisteröidy palveluun

Rekisteröidy taiteilijana

ArtNow on moderni taiteilijoiden ilmoituspaikka ja taidegalleria. Olet sitten alan ammattilainen, opiskelija tai harrastaja, rekisteröitymällä nyt palveluun saat helppokäyttöisen, turvallisen ja mobiililaitteissakin toimivan, näyttävän oman taidegallerian jossa voit esitellä osaamistasi ja myydä taideteoksiasi. Et välttämättä tarvitse muita kotisivuja, vaan ArtNow toimii kotisivuinasi, digitaalisena käyntikorttinasi, taidegallerianasi ja omana verkkokauppanasi.

Rekisteröidy nyt 3 kuukauden ilmaiselle tutustumisjaksolle!

Tutustumisjakson aikana voit käyttää palvelua rajoittamattomasti sitoutumatta mihinkään. Vasta tutustumisjakson lopussa päätät haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena vai haluatko lopettaa palvelun käytön. Ilmaisen tutustumisjakson jälkeen palvelun hinta on 60 euroa vuodessa (sis. 24% ALV).

ArtNow sivuston käyttö on ostajille ilmaista. Kun ostaja haluaa ostaa taideteoksen sinulta, saat häneltä viestin suoraan, jonka jälkeen voitte sopia kaupan yksityiskohdista. ArtNow ei ota provisiota tehdyistä kaupoista vaan sinä saat koko kauppasumman itsellesi.

Aloita ilmainen 3 kuukauden tutustumisjaksosi rekisteröitymällä alla:

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään tästä