Osto-opas

Osto-opas

ArtNow perustettiin tuomaan yhteen taiteen harrastajat ja taiteilijat ja madaltamaan kynnystä sekä taiteen ostamiselle että myynnille. Tarjoamme modernin, mobiililaitteissakin sujuvasti toimivan alustan, jolla taitelijat voivat helposti ja näyttävästi esitellä ja myydä teoksiaan ja josta taiteen harrastajat voivat helposti ja turvallisesti löytää ja ostaa taidetta joka inspiroi ja herättää ajatuksia.

ArtNow toimii taiteilijoiden ilmoituspaikkana, eikä siis hoida taideteosten myyntiin tai toimitukseen liittyviä asioita. Palvelussa esiteltyjen taideteosten myyjänä toimii taiteilija itse. ArtNow-palvelun käyttö on taiteen ostajalle ilmaista, eikä hänen tarvitse rekisteröityä käyttääksen palvelua. Ostaja voi vapaasti selata palvelussa esiteltyjä taideteoksia ja löytäessään häntä miellyttävän teoksen, hän voi ottaa suoraan taiteilijaan yhteyttä ilmoittaakseen olevansa kiinnostunut teoksesta. Ostaja ja taiteilija sopivat sitten keskenään teoksen ostamiseen ja toimitukseen liittyvistä yksityiskohdista.

Näin ostat taideteoksia ArtNow palvelussa:

  • Voit selata yksinkertaisesti selata uusimpia myynnissä olevia taideteoksia tai voit hakea taideteoksia esimerkiksi tekniikan, hinnan tai avainsanojen perusteella.
  • Jokaisen taideteoksen omalta sivulta löydät lisätietoja teoksesta.
  • Teoksen omalta sivulta löydät myös yhteydenottolomakkeen jolla voit lähettää taiteilijalle yhteystietosi ja kertoa, että olet kiinnostunut ostamaan kyseisen teoksen.
  • Myyjä ottaa sinuun yhteyttä ja te sovitte taulun maksuun ja toimitukseen liittyvistä yksityiskohdista keskenänne.
  • Älä lähetä rahaa ennen kuin olet sopinut kaupasta ja sen ehdoista myyjän kanssa.
  • Muista, että verkosta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
  • Jos havaitsette palvelun väärinkäyttöä, pyydämme ilmoittamaan siitä ylläpidolle.