Elämän värikäs Silmä

Elämän värikäs Silmä

20231022_211700-02
Teoksesta on otettu yhteyttä

Elämän värikäs Silmä

Edessäsi on taideteos, jossa jokainen yksityiskohta kertoo olemassaolon monimuotoisuudesta. Kangas herää eloon akryyliväreillä, esittäen kuvan seeprasta, joka symboloi elämämme kontrasteja. Seepran silmä, joka katsoo suoraan katsojaan, ikään kuin kutsuu meidät kurkistamaan sen olemassaolon syvyyksiin, paljastaen sisäisen maailmansa mysteerit.

Kultaaminen gradientilla pronssisesta hopeiseen väriin antaa maalaukselle erityisen syvyyden, muistuttaen, että elämä ei ole pelkästään hyvien ja huonojen hetkien vaihtelua, vaan myös siirtymiä niiden välillä. Nämä siirtymät, joskus huomaamattomat ja arvoitukselliset, tekevät polustamme ainutlaatuisen.

Lakan päällystys suojaa kangasta, aivan kuten muistot säilyttävät kokemuksemme. Tämä maalaus on muistutus siitä, että kaikista esteistä huolimatta elämä on kaunista ja ihmeellistä, täynnä kirkkaita hetkiä ja syviä tunteita.

Toivottavasti tämä taideteos on sinulle inspiraation lähde, ikuinen liekki elämän kipinälle, joka palaa meissä kaikissa. Muistutus siitä, että jokainen päivä on mahdollisuus täyttää elämämme kirkkailla väreillä ja uusilla kokemuksilla.

Lisätietoja

Valmistumisvuosi:
2023
Leveys (cm):
40
Korkeus (cm):
27
Syvyys (cm):
2
Toimitus- ja maksuehdot:
Postituskulut 9,90€, nouto 0€ (Turku)

Osta teos tai ota yhteyttä taiteilijaan

Taiteilija

Avatar

Julia Janson

Jäsen jo 7 kuukautta
Tutustu taiteilijaan