Taidenäyttely: Carmen Kekki “Lovia” 2.-31.5. Lovella, Oulu

Taidenäyttely: Carmen Kekki “Lovia” 2.-31.5. Lovella, Oulu

20220501_203920

Taidenäyttely: Carmen Kekki “Lovia” 2.-31.5. Lovella, Oulu

"Jokainen saa lovia ja arpia iholleen, sydämeen kuin mieleensäkin eikä elämästä kuulukaan selvitä ilman niitä. Ne juuri tekevät meistä ainutlaatuisia ja ainutkertaisia."

Kaksi oululaista naisyrittäjää päättivät tehdä yhteistyötä ja tästä syntyi ajatus taidenäyttelystä kauneusalan yrityksen tiloissa. Nyt ajatus on käymässä todeksi ja toukokuun ajan on Lovellan tiloissa esillä Carmen Kekin Lovia-niminen taidenäyttely. Roosterin talon yläkerrassa voi käydä ihastelemassa abstrakteja maalauksia vaikka kauneushoidon yhteydessä tai muuten vain. Intuitiivisesti luotuja teoksia on esillä kaiken kaikkiaan 25 ja niissä on yhdistelty eri tekniikoita ja materiaaleja. Yhdistävä tekijä teoksissa on niiden rustiikkisuus; pinnoissa näkyy lovia, uurteita ja rosoisuutta. Materiaaleina on käytetty hyvin erilaisia ja eri tuntuisia aineksia, jotka ovat rohkaisseet taiteilijaa tutkimaan töissään vaihtelevia muotoja ja pintoja. Lisäksi elämän rosoisuus ja elämisen jäljet ovat inspiroineet taiteilijaa luomistyössään. Maalaukset vie katsojan eräänlaisiin luontoa mukaileviin maisemiin tai tunnetiloihin, tulkinnasta riippuen. Kaikki teokset ovat myös myynnissä ja lisätietoa niistä saa ottamalla yhteyttä taiteilijaan.

Osoite: Torikatu 26, Oulu (Roosterin talo)

Liike avoinna pääasiassa arkisin klo10-17.

Taiteilijasta:

Carmen Kekki on oululainen taiteilija, joka tuo monipuolista osaamistaan esille niin kuvataiteissa kuin tanssinkin puolella. Carmen opiskelee toista vuottaan Oulu-opiston aikuisten kuvataiteen perusopinnoissa, joissa hän on päässyt testaamaan monia eri tekniikoita ja syventämään taiteellista osaamistaan. Carmenia inspiroi taiteessa tällä hetkellä elämän epätäydellisyys ja sattumanvaraisuus, inhimillisyys ja rosoisuus sekä herkkyys. Carmen ei halua lokeroida itseään eikä tekemisiään mihinkään yhteen boksiin, vaan nauttii luomisen vapaudesta. Hän luo mielellään niin esittävämpää kuin abstraktimpaa taidetta. Joskus maalausprosessi on täysin intuitiivinen ja joskus taas suunnitelmallisempi. Carmen toteuttaa ilolla myös asiakkaiden toiveiden mukaisia teoksia eli häneltä voi rohkeasti kysyä tarjousta tilausteoksesta, jos tämä vaihtoehto kiinnostaa.

Instagram: @carmenkekkiart
Facebook: Carmen Kekki Art

Lisätietoa Lovellan monipuolisista palveluista löytyy osoitteessa:
https://www.lovella.fi/

Lisätietoja

Valmistumisvuosi:
2022
Leveys (cm):
10
Korkeus (cm):
10

Osta teos tai ota yhteyttä taiteilijaan

Taiteilija

Avatar

Carmen Kekki

Jäsen jo 4 kuukautta
  • carmenkekkiart@gmail.com
Tutustu taiteilijaan